Doktori veterinarske medicine Specijalističke veterinarske Klinike Sveti Vrači iz Beograda, imali su priliku i privilegiju da nekoliko dana razmene iskustva sa doktorom veterinarske medicine Ilijom Mitrovićem, jednim od najpoznatijih i najboljih stručnjaka u Americi.

Doktor Mitrović dodatno je edukovao lekare Klinike Sveti Vrači o najnovijim dostignućima iz oblasti veterinarske hirurgije, ortopedskih medicinskih zahvata i trendovima u urgentnoj veterinarskoj medicini. Zajedno sa našim timom, dr Mitrović je uradio nekoliko vrlo složenih hirurških zahvata sa novim, inovativnim metodama ortopedske hirurgije.

Doktor Ilija Mitrović preko dvadeset pet godina radi u prestižnim Klinikama Amerike i Kanade. Trenutno radi u All Creatures Great and Small Animal Klinici u Denville-u NJ. Specijalista je ortopedske hirurgije, hirurgije mekih tkiva i urgentnih zahvata u urgentnoj veterinarskoj medicini. Fakultet Veterinarske medicine, završio je u Sarajevu 1979. godine. Dobitnik je prestižnih priznanja iz oblasti veterinarske medicine i poseduje licence za veterinu male prakse u Americi, Kanadi i nekoliko evropskih zemalja. Ima preko trideset godina iskustva.

Doktori Klinike Sveti Vrači nastavljaju da prate savremene trendove u oblasti veterinarske medicine i na polju edukacije i na polju prakse.

DEŽURNI VETERINAR │ + 381 63 34 22 35

VETURGENT tim – hitna veterinarska pomoć …