+ 381 63 34 22 35

VET Klinika Sveti Vrači
Admirala Vukovića 75, Beograd, Srbija
Phone: + 381 11 24 61 383
Mobile: + 381 63 34 22 35
email: s.vraci@gmail.com
www.veterinar-beograd.rs
www.pasimacka.rs
www.veturgent.rs

Klinika: 09 – 20 časova
Dežurstva: 00 – 24 časa

VET Klinika Sveti Vrači

Preko dvadeset pet godina brinemo o Vašim ljubimcima …

Dugogodišnje iskustvo veterinara od presudnog je značaja za uspešan rad u veterinarskoj medicini. Veterina je humana, vrlo interesantna i dobra profesija. Osobi koja želi da se bavi veterinom nije dovoljno samo da voli životinje i da ima odgovarajući nivo obrazovanja, mora imati izraženu potrebu za neprestanim usavršavanjem, spremnost da veterini posveti najveći deo svog života. Specijalistička VET Klinika Sveti Vrači preko dvadeset pet godina brine o Vašim ljubimcima!

U mogućnosti smo da Vam u vrlo kratkom roku izađemo u susret i izvršimo većinu dijagnostičkih pregleda Vaših ljubimaca u Vašem domu ili na lokaciji koju navedete, savremenim medicinskim aparatima.

Specijalistička VET Klinika Sveti Vrači

  • Pružanje veterinarskih usluga visokog kvaliteta
  • Poštovanje načela veterinarske etike
  • Stvaranje poslovnog okruženja u kome je svaka osoba poštovana, sa realnom mogućnošću ličnog i profesionalnog razvoja
  • Uspostavljanje kvalitetnih odnosa sa našim poslovnim partnerima
  • Pacijent je za nas poseban, jedinstven
  • Holistički pristup pacijentima daje kvalitativno novu dimenziju u našem odnosu prema pacijentu

O svemu što smatrate da je od značaja za zdravlje Vašeg ljubimca, možete se posavetovati sa nama. Ovim ne mislimo samo na sveobuhvatne savete o svim bitnim pitanjima u vezi sa zdravljem vašeg ljubimca, nego na širi fokus našeg interesovanja, pažnje i pristupa pacijentima.

Drugari kojima smo pomogli!

Sreća i radost je kada pomognete onima kojima je pomoć potrebna …

Ja sam Stela, Cane Corso, stara sam četiri meseca. Ujeo me je krpelj i izazvao piroplazmozu, krpeljsku groznicu koja bi, da nije bilo lekara Klinike Sveti Vrači, koji su noć proveli sa mnom, za mene bila fatalna. Hvaaaaala mojim novim drugarima Draganu, Đorđu i Vladici!

Stela, cane corso

Ja sam Mila, mešanac, nemam još godinu dana. Đorđe i Vladica su mi ojačali imuni sistem, izlečili me od stomačnog virusa pa sad mogu da se prepustim igri sa mojom Bojanom i svima koje volim. A volim ljude i moje drugare,. Ružu, Noru, Mrvu, Grofa, Aresa,.. Pozdrav za Kliniku Sveti Vrači.

Mila, mešanac

Ja sam Koko, labrador retriver, stara tri godine. Doktori VET Klinike Sveti Vrači prošle nedelje uradili su mi laparoskopsku sterilizaciju. Isti dan sam sa mojom vlasnicom odšetala kući. I sada sam dobro, kao da nikada nisam ni operisana. Hvala doktorima Klinike. Sve preporuke

Koko, labrador retriver

Ja sam Nora, mešanac, stara dve godine. Pre nekoliko meseci, imala sam infekciju urinarnog trakta. Hvala doktorima VET Klinike Sveti Vrači što su injekcije (uh nikako ih ne voliiiim) zamenili antibioticima i vrlo brzo me izlečili. Vidimo se u decembarskom terminu za vakcinaciju.

Nora, mešanac